Mircea Badea - Traian Băsescu, întâlnire de gradul zero la Cotroceni

Foto captură Antena 3
Foto captură Antena 3

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", Mircea Badea, este una dintre vedele Antena 3 care vor merge la conferința de presă de final de mandat a președintelui Traian Băsescu. Badea poartă o vestimentație similară celei purtată de Traian Băsescu în filmulețul prin care a spus "adio PDL".

UPDATE: "E decizie finala: nu mi se permite accesul. :))))) Saracu', ce o fi la basul lui ....", a revenit Badea pe Facebook.

UPDATE: "Sunt la Cotroceni. Nu ma lasa sa intru pentru ca, spun ei, nu am acreditare. Doar ca Antena1 mi-a facut acreditare inca de ieri. Acum astept sa se ia o decizie. Revin", a scris Badea pe Facebook la 17:30.

 
 Jurnaliștii Sabina Iosub, Ionuț Cristache și Iosif Buble sunt jurnaliștii Antena 3 care s-au acreditat pentru conferința de presă eveniment a lui Traian Băsescu.

Mircea Badea va încerca și el să-i adreseze o întrebare președintelui Băsescu, a anunțat Antena 3.

Președintele este așteptat să suțină un discurs de aproximativ 50 de minute, pentru ca mai apoi să răspundă la întrebările ziariștilor.

Preşedintele ales va depune jurământul de învestitură într-o şedinţă solemnă a Parlamentului, duminică, la ora 12.00. După jurământul din Parlament, preşedintele va merge la Palatul Cotroceni, pentru ceremonia de predare-primire a mandatului. Klaus Iohannis va fi primit cu garda de onoare, la intrarea în Palatul Cotroceni. După intonarea imnului de stat şi primirea de către Traian Băsescu şi consilierii prezidenţiali şi de stat, Klaus Iohannis va fi primit în biroul preşedintelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel