Urmărește emisiunea live


Mircea Badea șterge pe jos cu CTP și Negruțiu după plecarea de la Gândul

Mircea Badea a scris un text extrem de dur la adresa lui Cristian Tudor Popescu și a lui Florin Negruțiu, după plecarea acestora de la ziarul Gândul.

"Gata! Cristian Tudor Popescu a plecat de la abominabilul "Gandul". Eu cred ca a fost dat afara. Impreuna cu una dintre cele mai mari japite din "presa" tarisoarei, Florin Negrutiu. Astfel, cei mai ostentativi pupincuristi ai abuzurilor "statului de drept" isi iau viteza. Sunt insa convins ca vor gasi repede un alt loc (de preferinta insolvent, ca sa nu plateasca un leu la stat) de unde sa baloseasca fetid cururile basiste ale numitilor lui Basescu. Sau poate, cine stie, aoleu, refuz sa-mi imaginez o alta varianta, una de proximitate!

CITEȘTE ȘI: Ciutacu reacționează dur după demisia lui CTP de la Gândul

P.S. Sau poate ca acum, CTP fiind mai putin ocupat cu lustruitul basanaurilor numitilor lui Basescu, va petrece mai mult timp amusinand si chibitand pe marginea terenurilor de tenis, ca un veritabil batranel de mingi", a scris Mircea Badea pe blog.

Cristian Tudor Popescu şi-a anunţat demisia de la Gândul printr-un editorial despre cum i s-a furat Dacia botezată "Blanşeta" din faţa locuinței. Din câte se pare, decizia fondatorului Gândul vine în urma unui anunț al patronului Mediafax, Adrian Sârbu, de reducere a salariilor. 

Florin Negruțiu, redactorul-șef al ziarului, și-a anunțat demisia pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel