Mircea Badea și Sabin Orcan se amenință cu bătaia pe Facebook

badea-sabin
badea-sabin
Mircea Badea și Sabin Orcan și-au adresat cuvinte grele pe Facebook. Sabin Orcan a scris, joi dimineață, pe Facebook, că Mircea Badea i-a amenințat pe ”băsiști” și a lăsat de înțeles că într-o confruntare directă cu Badea ar folosi postolul cu bile.

ÎN LEGĂTURĂ CU AMENINŢĂRILE MAIMUŢOIULUI DE LA TELEVIZOR

Aud că maimuţoiul care răspunde la numele de scenă Mircea Badea scoate din nou ameninţări cu spume la gură. Cică ar fi scris undeva cum o s-avem parte noi, “băsiştii”, de toate relele pământului. Şi că se va ocupa el, personal, de noi. C-o să ne arate ce-nseamnă “durerea”.

Colegului Mircea Marian, înţeleg, îi doreşte mai pe şleau să n-apuce sfârşitul anului!

Cel puţin asta-mi transmit nişte prieteni care se-ncăpăţânează, dintr-un masochism inextricabil, să citească mâzgălelile măscăriciului şi să-l urmărească seară de seară la televizor!

Ar fi de precizat că, nu demult, Mircea Marian a fost agresat în plină stradă de un derbedeu care părea să facă parte din publicul-ţintă al Antenelor. Deci, incitarea la violenţă nu-i chiar aşa o vorbă-n vânt…

Revenind la maimuţoiul nostru, el juisează probabil, alături de alţi puberi loviţi de damblaua anti-„băsistă”, la gândul că-n 2014 se termină mandatul preşedintelui. Aşa, şi? Păi, are şi Mirciulică o dorinţă. Să se “p… pe mormântul nostru”, cum îi spunea la un moment dat lui Ion Cristoiu.

Sigur, asta-nseamnă că mai întâi ar trebui să murim! Până atunci, Mirciulică se-antrenează. Şi ne-arată muşchii, dând cu pumnii şi picioarele, ca un adevărat smardoi.

Am două-trei precizări pentru el şi pentru “fanii” lui.

Unu la mână, nu trăim în junglă. Chiar dacă se schimbă garda de la Cotroceni. Avem nişte legi şi nişte instituţii ale statului, care trebuie să apere integritatea persoanei.

Doi la mână, oricine a făcut câţiva ani de arte marţiale sau măcar nişte cursuri de autoapărare ştie că, într-o confruntare directă, creierul contează mai mult decât bicepşii. În cazul lui Mirciulică, ele par să fie invers proporţionale!

Şi, în sfârşit, să mai spunem că nu-i greu, la o adică, să obţii un permis de port-armă. E cea mai sigură soluţie dacă viaţa îţi este pusă în pericol. Pistolului cu bile n-ai cum să-i spargi faţa!

Acestea fiind zise, aştept cu nerăbdare ziua în care pupincuristul lui Voiculescu o să-ncerce să-şi pună-n aplicare fanteziile. Deşi tare mi-e teamă că numai gura (sau, mai bine zis, limba) ce-i de el!

Răspunsul lui Mircea Badea nu s-a lăsat așteptat. Omul de televiziune a scris la rândul său că Sabin Orcan este un ”putzopalmist anonim dornic de propășire”.

Ca orice putzopalmist anonim dornic de propasire, Sabin Orcan de la basau (nu-l cunoasteti, probabil) are fantasme comune cu Sienghen Turcescu, cum ca l-as fi amenitat cu bataia. Bolnav mintal.

Daaaaar, imi aduce la cuostinta ca a facut cativa ani de arte martiale :)))) si ca e periculos. Plus ca poate sa-si ia pistol cu bile :)))) Fabulooos.

Uite, mai cretinelule, nu mi-a trecut prin cap sa te pocnesc, desi in cazul tau ar fi operatie estetica necesara. Plus ca, desi infrumusetat, nu cred ca supravietuiesti daca te pocnesc. Dar daca tot ma ameninti cu artele tale martiale si cursurile de autoaparare :)))) imi faci chef sa fiu in situatia sa mi le aplici. Cat despre pistolul cu bile, sa nu fie bile din nas, ca de alea mi-e scarba.

P.S. Singurul basist de care ma tem este Andrei Plesu. domnia sa pare capabil de a ma manca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel