Urmărește emisiunea live


Mircea Badea, replică pentru un invitat de la "Sinteza Zilei"

Mircea Badea a vorbit în pasa cu "Sinteza Zilei", despre decizia CCR privind constituţionalitatea alegerilor într-un tur de scrutin şi a subliniat că, indiferent de aceasta, alegerile poartă amprenta DNA.

Mircea Badea a vorbit, marţi, în intervenţia sa de la "Sinteza Zilei", despre decizia CCR privind constituţionalitatea alegerilor într-un tur de scrutin şi a subliniat că, indiferent de aceasta, alegerile poartă puternic amprenta DNA.

„Eu mi-aş dori alegeri în niciun tur. Şi aşa trebuie să aleg dintre ăia pe care îi lasă Codruţa să candideze. Eu nu vreau din ăia" a spus Mircea Badea

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei" a condamnat folosirea sintagmei "probleme penale", spunând că într-o societate sănătoasă aşa ceva nu există.

(w670)

"Vreau să îi spun ceva domnului de la PNL. Din punctul meu de vedere, expresia probleme penale sau probleme cu justiţia, nu înseamnă nimic. Nu există oameni cu probleme penale. Faptul că un om e acuzat de DNA nu înseamnă absolut nimic. Pentru că acelaşi procuror te poate scote de sub urmărire penală, poate în instanţă eşti achitat. Într-o societate sănătoasă există oameni condamnaţi şi oameni nevinovaţi. E manipulatorie", a conchis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel