Mircea Badea o compară pe Livia Stanciu cu Ana Pauker

Mircea Badea a criticat-o pe șefa ICCJ, Livia Stanciu, după ce aceasta a vorbit de ”perpetuarea nepotismului în cabinetele de parlamentari”, realizatorul Antenei 3 considerând declarația acesteia o ipocrizie.

”Cat tupeu are aceasta Ana Pauker contemporana?!?!?!?! Ea baga din motive personale oameni nevinovati la puscarie folosind DNA-ul, dar este preocupata de "nepotismul" la parlamentari?!?!?!? Romania este condusa prin teroare de o mana de fiinte cinice si monstruoase care calca pe cadavre”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: ȘANTAJ la ÎCCJ: Femeia acuzată că a şantajat-o pe Livia Stanciu, achitată definitiv

Livia Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), a comentat, marți, modificările pe care parlamentarii vor să le aducă Legii conflictului de interese, astfel încât să nu mai fie incriminați pentru numirile pe care la fac în cabinetele lor, chiar daca își angajează rudele sau apropiații.

"Vi se pare firesc, normal, perpetuarea nepotismului în cabinetele de parlamentari? (Conflictul în materia numirilor, n.red.) face parte din infracțiunile de sub pălăria aceasta mare. În dispozițiile Codului Penal a fost incriminată infracțiunea de conflict de interese", a punctat șefa ICCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel