Mircea Badea: Nu au putut să ne omoare. O să îi urmărim până când ni se termină viața

Mircea Badea a spus luni seară la "Sinteza Zilei" că persoanele care au făcut rău Antenei 3, de-a lungul timpului, ar trebui să plătească scump.

"Toate stelele din România ne-au fost potrivnice. A fost un an foarte rău. De fapt, au fost 12 ani foarte răi. Singurul motiv pentru care mai suntem în viață - la figurat, dar poate și la propriu, este că nu au putut să ne omoare. Cred că nu este alt motiv pentru care suntem în viață. Dacă ar fi putut, ne-ar fi omorât. Singurii noștri prieteni din România sunt telespectatorii. Cu ajutorul lor am rămas în viață. Au fost și rămân singurii noștri aliați.

Cred că odată cu ororile acestor ani, am învățat următorul lucru. Noi ne-am repezit să îi salvăm pe alții și am uitat să ne punem noi masca de respirat. Era să ne sufocăm de mai multe ori. Este o chestie de înțelepciune pe care am dobândit-o abia acum. După acești 12 ani, prin forța lucrurilor, lumea se va schimba decisiv. Nu am niciun fel de îndoială. Eu sper să nu uităm nimic din toți acești 12 ani. Noaptea, înainte de culcare, să spunem și lista celor care ne-au făcut rău, să îi ținem minte și să îi urmărim până când ni se termină viața, nouă sau lor. Așa cred că trebuie făcut", a spus Mircea Badea la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel