Mircea Badea: Nivelul de trai a crescut spectaculos. Sunt fericit

Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea "100 de minute", că este foarte fericit de decizia referitoare la maşinile parcate neregulamentar. De asemenea, a punctat şi că nivelul de trai al românilor a crescut considerabil, referindu-se la Carmen Iohannis.

"Eu sunt foarte fericit şi pentru că nu se mai ridică maşini. Salut această decizie şi îmi mai exprim satisfacţia şi pentru că lupta anticorupţie dă rezultate. Spun asta pentru că văd că a crescut în mod spectaculos nivelul de trai al bugetarilor.

Am citit articole în presă despre ţinuta pe care a adoptat-o acolo prima doamnă, despre cât a costat, câte ore a petrecut domnul Ciucu, creatorul, la realizarea vestimentaţiei, cât au costat pantofii. Deci este evident că lupta anticorupţie a dus la o creştere semnificativă a nivelului de trai la bugetari. Sunt foarte mulţumit şi fericit pentru asta", a spus Mircea Badea, conform Antena 3.

VEZI ȘI: Adriana Săftoiu, întrebare-cheie despre Traian Băsescu: Nu neg acest lucru

Carmen Iohannis, ținută de peste 3.000 de euro la lansarea cărții "Primul Pas"

(w670)

Potrivit Click.ro, Prima Doamnă ar fi plătit peste 3.000 de euro pentru ținuta purtată la lansarea cărții "Primul Pas". Designerul Alexandru Ciucu nu a precizat cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis, însă, potrivit unor surse, rochiile la comandă în atelierul lui pornesc de la 1.300 € şi pot ajunge la 3.000 €. Sandalele purtate de prima doamnă sunt ceva mai ieftine, "doar" 750 €, și fac parte din creaţiile casei de modă Salvatore Ferragamo: piele perforată, închise pe gleznă şi cu fermoar la spate. Piesa de rezistenţă este însă poşeta, tot o creaţie Ferragamo, şi costă 1.190 €. Aşadar, numai aceste trei piese au costat 3.240 €, adică 14.256 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel