Mircea Badea explică cine este singurul aliat al lui Eugen Iacobescu

Mircea Badea a spus că îl felicită pe procurorul Eugen Iacobescu pentru dezvăluirile făcute marți seară, la Antena 3, despre cazul lui Bercea Mondial.

"Vreau să îl felicit pe domnul Eugen Iacobescu pentru ce a spus în această seară. Cred că  este momentul decisiv și momentul oportun pentru a fi curajoși. Înțeleg că Eugen Iacobescu se ferește să spună foarte clar unele lucruri, dar cred că aceste evitări nu mai sunt necesare în momentul de față. Cred că singurul aliat al domnului Eugen Iacobescu este opinia publică", a spus Mircea Badea.

Mircea Badea a continuat: "Domnule Iacobescu, am o frază pe care doresc să o spun și să-mi ziceți ce părere aveți despre corectitudinea ei: Până în momentul în care înregistrările realizate de Băsică cu cratavata nu au fost făcute publice la Antena 3, instituțiile statului nu au mișcat un deget în direcția lui Mircea Băsescu, în sensul investigării. Putem considera că până când lucrurile nu sunt făcute publice, instituțiile statului pot avea încontro, în sensul neinvestigării sau acoperirii unor situații de fapt?". Răspunsul lui Eugen Iacobescu a fost: "Da, sunt de acord cu afirmația dumeavoastră".

VEZI ȘI: Eugen Iacobescu, despre cazul Bercea Mondial: Ponea Elisabeta mi-a luat dosarul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel