Mircea Badea: E nasol ca Narcisa Iorga să fie colegă de dosar cu Hrebenciuc

Mircea Badea nu a scăpat ocazia de a comenta decizia procurorilor DNA de a o pune sub acuzare pe  Narcisa Iorga de la CNA.

Mircea Badea a arătat că "e destul de rău ca stâlpul moralităţii din CNA să fie colegă de dosar cu demonul răului total", comentând astfel începerea urmăririi penale a Narcisei Iorga în dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

"Doamna Narcisa Iorga este urmărită penal. Cred că e destul de nasol, dacă e să o iau pe direcţia propagandei băsiste, ca stâlpul moralităţii din CNA şi din societate, (...) că dânsa scria scrisori despre ce e bine şi ce e rău în societate, să fie colegă de dosar cu domnul Hrebenciuc", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Citește și: VIOREL HREBENCIUC-NARCISA IORGA. Elena Udrea, despre audierea lui Viorel Hrebenciuc la DNA

Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, este urmărită penal pentru instigare la infracţiunea de folosire a influenţei în dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor ar fi intervenit pe lângă mai mulţi membri ai CNA pentru a-l ajuta pe primarul Gheorghe Ştefan să obţină prelungirea licenţei postului Giga TV deţinut de acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel