Mircea Badea, dezvăluire cruntă: Ministru, vinovat pentru moartea unui om

Mircea Badea face o dezvăluire șocantă și cere anchetarea ministrului Sănătății pentru omor din culpă.

UPDATE: Ministerul Sănătăţii informează că pacientul transferat în data de 27 august la un spital din Sofia, Bulgaria, a decedat în data de 12 septembrie. Secţia consulară de la Sofia a informat familia, iar Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Ministerul Sănătăţii, a asigurat repatrierea trupului neînsufleţit, se arată într-o informare a Ministerului Sănătăţii.

'Tragicul eveniment este un aspect care ţine de viaţa privată a familiei. În perioada în care pacientul a fost internat la Sofia, Ministerul Sănătăţii s-a asigurat că pacientul are parte de cele mai bune îngrijiri. Reprezentanţii ministerului au fost în legătură cu autorităţile bulgare, iar cei ai Ministerului Afacerilor Externe român din ţara vecină au vizitat în mod regulat pacientul', arată ministerul Sănătăţii.

--------

Mircea Badea susține pe blogul său că a aflat din surse că românul ars care a fost trasnferat la un spital din Sofia a decedat.

Românul suferise arsuri pe 60% din suprafața corpului și fusese transferat la Sofia pentru că nu mai era loc în niciun spital.

”Da, sursele mele din Sofia imi spun ca romanul a murit in spitalul din Sofia. De cateva zile!!!! Da, ministrul sanatatii si institutia pe care o conduce au tacut malc. Va reamintesc ca romanul a fost transferat la Sofia intrucat spitalul de arsi din Romania a fost inchis si nu a mai avut loc in celelalte spitale. Va mai aduc aminte ca eu am difuzat imagini din cocina cu care a fost preluat romanul de la avionul medical care l-a transportat si din cocina in care l-au dus initial”, scrie Mircea Badea pe blogul său.

Cere anchetarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

Mircea Badea cere DNA să-l ancheteze pe Vlad Voiculescu pentru omor din culpă.

”Ministrul sanatatii, ruda cu un mare jucator pe piata medicamentelor, a inchis tot ce se putea inchide in sistemul sanitar si, pe cale de consecinta, a trimis un roman, nu la Bruxelles, nu la Viena, nu la Paris, ci la Sofia. Omul e mort. Nicio vorba despre asta.
Solicit DNA anchetarea ministrului sanatatii pentru omor din culpa! Asta, desigur daca DNA nu are standarde duble si obiective politice”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel