Mircea Badea, dezamăgit de vedetele trustului Intact: Nimic despre Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), potrivit deciziei luate de Curtea de Apel Bucureşti.

VEZI ȘI: Sfatul din Iad pentru oameni. Arsenie Boca, cuvinte CUTREMURĂTOARE

Dacă multe vedete și-au arătat susținerea pentru Dan Voiculescu, au fost și persoane care au preferat să treacă sub tăcere acest subiect. Mircea Badea spune că se aștepta la o reacție față de cazul Dan Voiculescu din partea colegilor de la Intact, dar nu s-a întâmplat.

"Am tot așteptat de la marile vedete ale trustului Intact și de data asta nu mă refer la Antena3, la o reacție, fie ea și minimă, fie doar pe net, în legătură cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred că am așteptat destul: nici nu va mai veni.

Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seamă în mediul virtual, își manifestau sensibilitatea reacționară în legătură cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele păreau a avea, în mod ostentativ chiar, o importanță deosebită. Pe sistemul: "om face noi divertisment modern, cu hăhăială ineptă și zgomotoasă, dar rămânem niște conștiințe publice vigilente și active".

Pentru ele, vedetele, condamnarea asta dementă a reprezentat, poate, doar un motiv de îngrijorare egoistă, spontană :"mie mi se va întâmpla ceva?!"

Stați liniștite, dragi vedete, rezolvăm noi ceva și în legătură cu probabila mutare. Voi vedeți-vă de vacanțele din care postați apusuri, răsărituri și, în general, momente care trebuie să transmită publicului că sunteți niște grădini de oameni de succes! Distracție! P.S. Deja primesc întrebări inepte de la cretineii de feisbuc așa încât fac o precizare: nu mă refer la cineva anume, ci la o unanimitate", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel