Mircea Badea, despre cazul Bodnariu: E o situație dementă!

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de luni seară a emisiunii "În gura presei", cu "Sinteza zilei", drama familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de serviciile sociale norvegiene.

Mircea Badea a apreciat demersul colegilor săi jurnaliști, Mihai Gâdea și Adrian Ursu, de a iniția o petiție care va fi înmânată Majestatii Sale Regele Harald al V-lea al Norvegiei.

"Mie mi se pare o situație absolut dementă. Înțeleg diferențele culturale, dar nu poți să pui totuși răpirile de copii pe seama diferențelor culturale", a spus Mircea Badea, la Antena 3. "Poate ar fi cazul să se implice și statul asta de drept", remarcă Mircea Badea.

[citeste si]

"Eu, dacă aș fi român în Norvegia, jur că aș pleca. Trăind așa cu o secure deasupra capului, vin aștia să îmi ia copii mei sau nu, prieteni, cu toată dragostea vă spun, Norvegia nu e o țară frecventabilă. Noi nu aveam conștiința că e un fel de Arabia Saudită. Noi credeam că doar petrol au cât saudiții. Dar, văd că asemănările nu sunt doar la bogățiile petroliere. Mie, Norvegia nu mi se pare o țară frecventabilă. Nu aș vrea să calc pe acolo. Cine știe ce legi mai au! Nu aș vrea să aflu!", a completat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel