Mircea Badea, dat de gol la Radio ZU. Ce se întâmplă miercuri, 24 februarie

Mircea Badea a fost dat de gol, în direct, la Radio ZU, de colega sa de emisie.

Chiar dacă el spera ca lumea să uite, iată că nu s-a întâmplat așa. Colega sa a spus, în direct, că Mircea Badea își sărbătorește miercuri, 24 februarie, ziua de naștere. În replică, realizatorul TV a zis că nu vrea ca lumea să îi spună 'la mulți ani'.

Mircea Badea, zi de naștere

Mircea Badea s-a născut pe 24 februarie 1974, în București.

După ce a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, Mircea Radu Badea a debutat la Radio Total în 1990, unde era directoare o prietenă a mamei sale, Jeana Gheorghiu.

Și-a început cariera în televiziune prezentând emisiuni la diferite posturi românești: Tele 7 abc (unde a debutat, descoperit de Mihai Tatulici și Jeana Gheorghiu), Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV, alături de Teo Trandafir.

[citeste si]

Cei doi formau un cuplu în emisiuni de divertisment precum „Bună dimineața, România" la Tele 7 abc din 1994 și apoi „Dimineața devreme" și „Teo și Mircea Șou" la Antena 1, între 1997 și 2000.

În 2000, Teo Trandafir a revenit în trustul Media Pro, cu o serie de emisiuni la Pro TV, timp în care Mircea apărea la postul concurent Antena 1, cu un format de emisiune nocturn, alături de Oreste Scarlat Teodorescu.

Mircea Badea realizează pe postul Antena 3 o emisiune de 50 de minute, „În gura presei", unde comentează evenimentele din presa cotidiană și știri despre politicieni, oameni de afaceri, artiști, sportivi, jurnaliști, fiecare ediție fiind redifuzată a doua zi, dimineața, pe postul Antena 1.

Din noiembrie 2007, Mircea Badea a realizat emisiunea „Traficanții", difuzată de luni până vineri, între orele 18-19, de postul de radio News FM. În prezent realizează o emisiune la postul de radio Radio Zu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel