Mircea Badea: Cum ar arăta viaţa publică fără UDMR în Parlament?

Kelemen Hunor a fost invitatul Biroului Preşedintelui de la Antena 3, unde  Mircea Badea s-a întrebat, retoric, cum ar arăta viaţa publică fără UDMR în Parlamentul României.

Mircea Badea  a ţinut să precizeze că „eu sigur nu voi vota cu domnul Kelemen Hunor, n-aş vrea să se conteze pe mine în treaba asta".

„Din 1990 până astăzi, cu foarte mici pauze, UDMR a fost tot timpul al guvernare. Una dintre pauze a fost după alegerile din 2012, când domnul Ponta anunţase iniţial că UDMR trebuie să se alăture coaliţiei guvernamentale şi unii dintre noi am fost absolut scandalizaţi de acest scenariu", a spus MIrcea Badea.

Realizatorul "În gura presei" a explicat că acest lucru nu a avut la bază motive etnice, ci „ceea ce s-a întâmplat la referendum, în vara anului 2012".

Citește și: Kelemen Hunor. Cum îi cataloghează pe ceilalți candidați

„Pentru unii dintre noi, pentru mulţi dintre noi, referendumul din anul 2012 a fost extrem de important şi rămâne extrem de important, întrucât atunci dorinţa legitimă a multor milioane de cetăţeni din România a fost înfrântă de nişte artificii şi lucrul ăsta nu poate fi trecut cu vederea, din punctul meu de vedere", a precizat Mircea Badea.

„Având în vedere că UDMR-ul a fost la guvernare cu foarte mici pauze din '90 încoace, cum ar fi ca, la următoarele alegeri pentru Parlament, să vină atât de multă lume la vot încât UDMR-ul să nu treacă pragul electoral şi să nu se califice o tură în Parlamentul României? Cum ar arăta viaţa publică fără UDMR în Parlamentul României? Întrebare retorică, era un exerciţiu de imaginaţie şi atât", a încheiat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel