Mircea Badea a dat lovitura. Anunț făcut, în direct, de Gâdea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3 a primit de la Fundația Familia Voiculescu premiul "Libertatea presei pentru curaj”.

Nominalizat în luna iulie la "Premiul Libertatea Presei pentru Curaj", din perspectiva opiniilor îndrăznețe întru apărarea drepturilor cetățenești și împotriva abuzurilor de orice fel, Mircea Badea este câștigătorul ediției cu numărul doi al acestui concurs, cu un premiu în valoare de 50.000 lei.

 (w670)

Cunoscut publicului larg prin spiritul incisiv, direct și nonconformist, Mircea Badea a creat un adevărat fenomen prin one man show-ul "În gura presei", realizat la Antena 3. O prezență multi-platformă, opiniile sale pot fi urmărite atât în sfera online cât și în emisiunea "Citizen Badea "de la Radio ZU. De curând, poate fi văzut de luni până vineri, între 14 și 16, în calitate de co-prezentator al emisiunii "Esential", un mix de talk show și știri, alaturi de Alina Petrescu, la Antena 3.

"Mulțumesc foarte mult pentru apreciere și mulțumesc foarte mult și pentru bani. Eu de bani nu am nevoie, de ce să te încurc. Și atunci, sigur că îi voi dona pentru gala acestei fundații și pentru copiii și tinerii foarte inteligenți care au nevoie de acești bani. După cum știți, această fundație a făcut lucruri extraordinare pentru tinerii inteligenți și vreau să contribui și eu la o cauză care mi se pare corectă", a spus Mircea Badea la Sinteza Zilei, după ce a primit premiul de la Mihai Gâdea.

[citeste si]

Prima ediție a concursului l-a avut drept câștigător pe jurnalistul Dan Tănasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel