Mirabela Dauer dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit

Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Mirabela Dauer va face, duminică, într-o emisiune TV,  dezvăluiri despre carieră şi viaţă. Artista este invitata lui Alexandru Constantin, chiar de 8 Martie, în emisiunea Constantin 60', la PrimaTV.

Mirabela Dauer aduce în prim plan adevăruri nerostite, amintiri dureroase, dar şi momente de fericire şi împlinire din viaţa sa. Povestea din spatele celebrităţii începe în cartierul Vitan, într-o familie în care muzica avea locul ei, dar nu trecea de hotarele casei, pentru că mama Mirabelei era prea timidă să cânte şi altcuiva în afară de soţul ei.

Familia a încurajat-o pe artistă în carieră chiar dacă a fost foarte rar prezentă în spectacole. De fapt, doar mama a văzut-o live pe Mirabela, şi doar de două ori, pentru că tatăl era foarte emotiv şi nu dorea să-i transmită emoţiile fiicei sale. „Era un om foarte mândru, nu recunoştea că are emoţii. Cu toate astea, niciun bărbat nu s-a ridicat la valoarea tatălui meu. Cred ca întotdeauna i-am comparat pe bărbaţii din viaţa mea cu tata, acesta ar putea fi motivul pentru care sunt nemăritată", işi aminteşte Mirabela.

Citește și: MIRABELA DAUER, jefuită de propria menajeră

În emisiunea difuzată la Prima TV, invitata lui Alexandru Constantin vorbeşte cu mare plăcere şi despre intrarea în lumea artistica, lume în care a fost „împinsă" de celebra Ileana Sărăroiu. „Ea m-a aruncat în «vartej», datorita ei m-am apucat de cântat. Ea m-a dus prima oară la televiziune". Dan Spătaru şi Jean Constantin au fost, de asemenea, cei mai buni prieteni ai Mirabelei, primul i-a fost mentor în carieră, iar cel de-al doilea a învăţat-o «utilitatea autoironiei».

Despre familie, muzică, poftă de mâncare dar şi colecţia de 600 de căni a artistei aflaţi mai multe la Constantin 60', duminica seara, la Prima TV.

Citește și: Mirabela Dauer: Prima dată m-am măritat din interes

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel