Ministrul Justiției, despre acuzațiile aduse de Ponta: Coboară nivelul discuției mult prea jos

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat, în direct la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, că se simte "măgulită" de faptul că Băsescu, Ponta și Tăriceanu o citează atunci când ies public și a susținut că, prin afirmațiile sale, fostul premier Victor Ponta "coboară nivelul discuției mult prea jos".

"Cu titlu personal, mă măgulește că politicieni de vârf ca Traian Băsescu, Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu mă citează în luările lor de poziție. Mărturisesc că asta mă flatează. Asta înseamnă că fac bine ceea ce fac. Nu sunt nici intimidată, nici speriată. Incomodată poate, într-o oarecare măsură", a spus Raluca Prună.

 Aceasta a susținut că discuția pe tema Legii avocaturii ar fi trebuit să aibă loc în spațiul politic românesc.

"Cred că este loc în spațiul politic românesc pentru mai mult dialoc și mai puține calomnii. Premierul Ponta, pe Facebook-ul domniei sale, a spus că fac parte din ISIS, că sunt comunistă, nazistă, isterică. Toate acestea venind din partea unui fost premier coboară nivelul discuției mult prea jos pentru ceea ce ar fi trebuit să fi fost o discuție în spațiul politic românesc. Dar eu nu sunt adversarul politic al lui Ponta su al lui Tăriceanu. Eu sunt o persoană care este aici pentru un mandat limitat și care va pleca", a spus ministrul Justiției.

[citeste si]

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook la adresa Ralucăi Prună, după ce Baroul București a remis un comunicat prin intermediul căruia o acuza pe aceasta de dezinformare și manipulare a opiniei publice prin declarații false. Comunicatul face referire la declarația ministrului Justiției prin care a susținut că modificarea legii de exercitare a profesiei de avocat, aceștia vor dobândi "imunitate absolută".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel