Ministrul Apărării Naţionale, anunț crucial despre Steaua

Soluţii clare în privinţa Clubului Steaua ar putea exista până la jumătatea anului, a declarat sâmbătă ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, care a menţionat că situaţia este analizată de o comisie din MApN, constituită din factori de conducere, decizionali din cadrul Ministerului.

El a subliniat că această comisie se va concentra pe două aspecte, anume modalitatea de utilizare a terenului de fotbal, respectiv chestiunile legate de sigla Steaua.

'Ca să văd mai bine soluţiile posibile, am numit, la foarte scurt timp după preluarea mandatului, o comisie care întruneşte pe toţi, la nivel de factori de conducere, de factori decizionali din minister, toate structurile care pot să se uite la două aspecte, anume modalitatea de utilizare a terenului de fotbal, respectiv chestiunile legate de marca, de sigla Steaua, unde sigur sunt acumulate hotărâri judecătoreşti definitive, este un proces de evaluare realizat de un evaluator independent, selectat printr-o procedură transparentă. Cu toate aceste chestiuni, ne apropiem de momentul la care se vor degaja câteva soluţii posibile şi vom încerca să le găsim pe acelea care, în primul rând, răspund cel mai bine aşteptărilor altora, mulţi iubitori de fotbal stelist', a spus Motoc, la Realitatea TV în emisiunea "Ambasador România".

Ministrul a avansat ca termen final de analiză a acestor aspecte ce vizează clubul Steaua jumătatea acestui an.

'Probabil jumătatea anului. Cred că se vor degaja nişte soluţii mai clare până la jumătatea anului. Se poate întâmpla să fie mai rapid. Interesul tuturor este ca să putem realiza modernizările necesare, să putem să intram în acord cu cerinţele legii şi să facem ceea ce aşteaptă suporterii, suporterii numerosi, inimoşi, ai echipei Steaua', a adăugat ministrul Apărării. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel