Ministru, vizită surpriză la Direcția pentru Permise Auto

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a efectuat luni o vizită inopinată la Direcţia pentru eliberarea permiselor şi înmatricularea vehiculelor din Pipera. El a vrut să verifice cum sunt implementate măsurile anunțate pentru a elimina cozile de la DRPCIV. 

”Începând de azi sper, încet-încet, să intrăm în normalitate. E posibil să fi fost făcute şi programări online doar de dragul de a vedea dacă funcţionează sau nu. Am venit să văd doar dacă este disponibilă, nu m-am programat”, a declarat Dragoș Tudorache. "Oricum, de acum plănuiesc să trec cam în fiecare zi, dacă pot", a afirmat Dragoș Tudorache.

MAI a anunţat vineri că DRPCIV va lucra de luni în două schimburi, între 7:00 şi 21:00, iar tot de luni va funcţiona un sistem de programări online şi vor fi şi ghişee separate pentru acestea.

El a dispus alocarea imediată a 60 de posturi suplimentare din rezerva Ministerului de Interne, ca soluţie temporară, prin detaşarea unor lucrători MAI din aparatul central, care au fost instruiţi în weekend.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel