Ministru: Mi-a ajuns politica. Mă duc în afară. Am oferte în Africa

Fostul ministru social-democrat Miron Mitrea a declarat marţi, la Parlament, că nu îl mai interesează politica, dar va pleca 'în afara României' şi va face consultanţă politică.

'Politica nu, în niciun caz (nu mă interesează - n.r.) (...), mi-a ajuns. Acum o să mă duc în afara României să fac consultanţă politică. Am nişte oferte în Africa', a afirmat Miron Mitrea.

El a spus că perioada petrecută în închisoare 'nu a fost o mare bucurie'.

'Nu e cea mai fericită, dar fiecare şi-o face şi o simte cum poate. I-am auzit pe unii plângându-se foarte tare, dar asta e - ajungi în puşcărie, îţi faci puşcăria, după aia eşti liber, îţi vezi de viaţă', a precizat Mitrea.

Fostul ministrul al Transporturilor a menţionat că şi-a făcut lichidarea de la Parlament, dar au mai rămas mici lucruri de predat, cum ar fi un calculator.

Întrebat dacă îi era dor de Parlament, el a răspuns: 'Nu îmi mai e dor de nimic, decât de prieteni'.

Miron Mitrea a fost pus în libertate de Tribunalul Constanţa în luna mai. El a fost condamnat definitiv, pe data de 13 februarie 2015, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare, pentru că a primit foloase necuvenite din partea fostului şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii Irina Jianu, în perioada 2001-2002, în valoare totală de 927.420 de lei, în schimbul numirii şi menţinerii acesteia în funcţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel