Miliardar chinez, ucis de un dop de șampanie

Accident mortal bizar într-un hotel din Hong Kong. Un miliardar a murit, la sfârșitul lunii trecute, în timpul unei recepții organizate pentru sărbătorirea zilei sale de naștere din cauza unui dop de șampanie. 

Dingxiang Loeng, un magnat imobiliar excentric, a cărei avere depășea un miliard de dolari, a murit în timpul unei petreceri somptuoase, organizate la un hotel din Hong Kong pentru a serba cei 50 de ani pe care miliardarul îi împlinea pe 2 august.

La un moment dat, s-a deschis o sticlă de șampanie, iar dopul l-a lovit violent pe Dingxiang Loeng în cap, provocându-i o comoție cerebrală fatală, relatează worldnewsdailyreport.com

Martori la tragedie au fost cei peste 200 de invitați, inclusiv personalități din elita politică și economică din Hong Kong.  

Dacă la început, mulți dintre cei prezenți au râs, subestimând urmările grave ale  incidentului, ulterior, o tăcere stranie a cuprins asistența când au realizat că magnatul a rămas inconștient. 

Paramedicii sosiți la hotel au încercat să-l resusciteze pe Dingxiang Loeng, însă moartea sa a fost confrmată 20 de minute mai târziu, în timp ce era dus la spital. 

Poliția ia în calcul și posibilitatea ca șampania aflată în sticla al cărei dop l-a ucis pe miliardar să fi fost contrafăcută, o explicaație plauzibilă pentru nivelul extrem de ridicat de dioxid de carbon pe care îl conținea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel