Miley Cyrus, părăsită cu câteva zile înainte de nuntă

Miley Cyrus a fost părăsită cu doar câteva zile înainte de nuntă de Liam Hemsworth.

Nunta lui Liam Hemsworth cu Miley Cyrus nu va mai avea loc, actorul părând a nu fi pregătit pentru căsnicie și, în plus, fiind convins că iubita lui nu este femeia vieții sale

După ce s-au despărțit în 2013, după câteva luni de relație, cei doi s-au împăcat în 2016. Se pare însă că actorul ar fi înșelat-o pe Miley Cyrus când aceasta se afla la New York pentru filmări la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, dându-și seama că nu dorește să se căsătorească cu cântăreața.

"Atunci s-a hotărât să se despartă de ea cu câteva săptămâni înainte de nuntă", a afirmat o sursă în Life&Style. "Miley este distrusă, dar și foarte nervoasă", adaugă sursa. Liam Hemsworth i-ar fi mărturisit totul logodnicei sale la sfârșitul lunii aprilie, spunându-i cum s-a dus să facă surf cu niște prieteni la Malibu, cum ar fi găsit acolo niște fete drăguțe, pe care le-au invitat să bea ceva împreună. Și de acolo lucrurile au luat-o razna.

Chiar dacă cei doi nu și-au oficializat despărțirea, Miley Cyrus a fost văzută fără inelul de logodnă în 10 mai, cel pe care și-l pusese din nou pe deget în ianuarie pentru a marca împăcarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel