Mihai Voicu, foc și pară pe strategul campaniei PNL: Așa ceva...

Mihai Voicu taxează dur afirmațiile recente făcute de Felix Tătaru, strategul comunicării PNL în alegerile parlamentare, legate de gafele liberalilor care au dus la eșecul partidului în scrutinul electoral din 11 decembrie. 

Într-un interviu acordat pentru ziare.com, Felix Tătaru susține că rezultatul obținut de PNL la alegerile parlamentare ține de starea în care se află partidul, unul care nu este integrat, dar și de faptul că în ultimul an s-a plasat într-o situație ingrată.

"Aceste alegeri vin dupa un an in care liberalii nu au fost nici in caruta, nici in teleguta, n-au guvernat, dar n-au fost nici in opozitie. Au sprijinit Guvernul Ciolos, dar fara sa-si asume actul de guvernare. Este cea mai ingrata situatie", a declarat Felix Tătaru. Acesta a mai precizat și că, în opinia sa, "greseala cea mai mare pe care a decontat-o PNL in aceste alegeri e ca nu a facut congresul de unificare inainte de inceperea campaniei electorale".

Citește și: Scandal într-o filială a PNL: Se cere demisia liderului

Cât despre publicarea filmulețului în care Alina Gorghiu încerca să convingă un copil să voteze PNL, Felix Tătaru mărturisește că nu a înțeles această mișcare. Acesta a mai susținut și că cea mai mare problemă pentru PNL a fost credibilitatea: "Dificultatea de a fi credibil a reprezentat un obstacol greu de trecut".

Mihai Voicu, fost vicepreședinte al PNL, a reacționat în urma celor declarate de Felix Tătaru, într-o postare pe pagina sa de socializare: "Felix Tătaru despre gafele liberalilor????? Adică domnul cu clipul cu femeia în alb-negru care se ținea de urechi? Și cu afișele acelea superbe cu zero și UE. Așa ceva....", a scris, sâmbătă, pe Facebook, Mihai Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel