Mihai Tatulici: Mi-a spus că vrea să mă ajute să fac o televiziune. Am rămas interzis

Mihai Tatulici, în cartea "Singur între două veacuri", volumul I, a povestit un episod care o are drept protagonistă pe Gabriela Szabo, mare campioană a României. 

Jurnalistul, după ce a demisionat de la Tele 7 abc, a fost sunat de Gabriela Szabo pentru a-i face o propunere total neașteptată: înființarea unei televiziuni cu banii ei.

"M-am trezit sunat la telefon de doamna Szabo imediat după demisia mea de la Tele 7 abc. S-a scris mult în presă, atunci, despre plecarea mea, a celui care crease televiziunea, prima și cea mai mare televiziune privată din România. 

La telefon, mi-a spus doar că vrea să vorbească cu mine. Așa că ne-am întâlnit. În două vorbe, mi-a spus că vrea să mă ajute să fac o televiziune. Că știu să fac asta și că au deplină încredere să-mi dea banii ei și ai soțului și că voi reuși. Am rămas de-a dreptul interzis. Și de emoție, și de oferta neașteptată. Gabi era încă în activitatea sportivă de performanță și, fără nici o condiționare, vroia să mă ajute. Mi-au spus și câți bani au. Nu erau mulți, dar nu conta. Gestul în sine depășea capacitatea mea de înțelegere.

- De ce vreți să faceți asta?

- Pentru că numai dumneavoastră știți cum se face o televiziune.

Le-am mulțumit și i-am refuzat. (...) Am cunoscut multe personalități în viața aceasta. Și multora le datorez respect și recunoștință pentru modul în care mi-au confirmat vocația. Cu Gabriela Szabo e altceva. Ea mi-a dat, pentru câteva clipe, iluzia că sunt ca și ea. Un campion. Și chiar dacă nu am fost, iluzia rămâne în amintiri. Și-mi întărește convingerea de-o viață că dacă ești devotat unei pasiuni, nu contează dacă ai pierdut o cursă. Important este să participi și să crezi în tine", a scris Mihai Tatulici în volumul său.

[citeste si]

Citiți mai multe în cartea 'Singur între două veacuri - volumul I', de Mihai Tatulici.

Anul apariției: 2015, Editura: House of Guides.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel