Mihai Sturzu ironizează Comisia de etică a Monicăi Macovei

mihai-sturzu dc
mihai-sturzu dc

Candidatul USL pentru alegerile parlamentare, Mihai Sturzu, s-a confruntat la Digi24 cu deputatul PDL, Petru Călian. Membrul trupei Hi-Q l-a iritat pe democrat-liberal când a amintit spusele unui prieten al său, care zicea că celebra Comisie de etică a Monicăi Macovei a fost înființată pentru că în PDL sunt mulți hoți.

Mihai Sturzu a declarat că însăși cariera sa de artist va fi cea care îl va ajuta în politică. Aceasta deoarece, artistul, spre deosebire de alți politicieni mai experimentați, nu s-a ”rupt de oameni” și a rămas cu picioarele ”adânc înfipte în pământ.” Chiar dacă e proaspăt membru al PSD, membrul trupei Hi-Q nu s-a ferit de prima sa confruntare politică, deși, e drept, a fost una la scară mică. Acesta i-a atacat pe rivalii din PDL, ceea ce l-a deranjat pe colegul său de platou, deputatul democrat-liberal Petru Călian. ”Dar să vă spun povestea spusă de un brașovean PDL-ist, prieten din copilărie. I-am spus <ce faci, mă? aveți candidați?> și mi-a spus că <da, dar e greu, e foarte greu cu comisia asta>. Îi zic <de ce, mă? Cum vă încurcați?> zice, <Băi, s-au prins că avem atâția hoți în partid că trebuie să îi oprim cumva>. Ăsta e adevărul, din păcate. Și nu spun eu sau un cetățean, ci un PDL-ist,” a spus Mihai Sturzu.

Petru Călian a simțit nevoia să-i dea replica tânărului politician, răspunzându-i pe același ton. ”Invitatul dumneavoastră este într-o precampanie electorală, ceea ce e foarte bine și începutul e promițător. Însă e bine să nu rămâi cu picioarele foarte bine înfipte în pământ pentru că riști să nu mai poți face alți pași înainte. Dar, hai să facem diferența între PDL și PSD sau PNL. Considerați că e mai bine să ascundem hoții și să îi protejăm decât să îi scoatem la iveală?,” a reacționat deputatul.

Mihai Sturzu candidează pentru un post de deputat în Sectorul 6 din București, în locul secretarului de stat Liviu Voinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel