Urmărește emisiunea live


Mihai Sturzu, ipostază blamată. Episod neștiut povestit de Andronescu

Ecaterina Andronescu a dezvăluit un episod neștiut până acum despre Mihai Sturzu, președintele Tineretului Social Democrat.

Aceasta a povestit că, la un moment dat, când a venit cu o inițiativă legislativă în Senat, Mihai Sturzu a avut o atitudine agresivă.

"Vreau să spun un lucru despre Mihai Sturzu. A venit cu o inițiativă în Senat și a avut o atitudine atât de agresivă... În Senat, de obicei este un oarecare echilibru al dialogului și este foarte bine că este așa. Domnul Sturzu a avut o atitudine agresivă, ca să folosesc un termen blând referitor la modul în care s-a comportat. El a supărat chiar și pe colegii senatori din PSD.

Agresivitatea lui s-a manifestat mai degrabă la opoziție, dar faptul că ne-a supărat și pe noi m-a făcut să am o discuție cu domnia sa și să încercăm să convenim asupra nevoii de a dialoga. Am încercat să îi spun că putea să câștige mult mai mult în susținerea inițiativei legislative dacă avea o abordare ușor diferită față de cea pe care a avut-o", a spus Ecaterina Andronescu la Digi 24.

VEZI ȘI: Cine este "cântărețul" care i-a denunțat pe liderii PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel