Mihai Gâdea - Robert Turcescu, război lăsat cu plângere

Jurnalistul Mihai Gâdea a dezvăluit că este țina unei plângeri uluitoare, cu strânsă legătură între plimbarea de la Palatul Cotroceni și emisiunea realizată de jurnalistul Robert Turcescu, la B1 TV, cu o seară înainte de eveniment. 

Jurnalistul Mihai Gâdea a precizat, în emisiunea pe care o moderează la Antena 3, "Sinteza Zilei", că a fost ținta unei situații fără precedent. 'Astăzi s-a primit o vizita de la niște autorități. Salut, domnule Gâdea, s-a facut o plângere'. Vă e frică, ăștia din armata lui Băsescu Traian? Eu cred că aveți de ce, aveți foarte multe motive".

Plângere pentru tabel distribuit la plimbarea libertății de la Cotroceni

"În urma cu ceva timp am primit o adresă în care mi se punea în vedere să pun la dispoziția instituției documente. Adresa era de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal. Astăzi au venit un domn și o doamnă, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problemă. Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la Presedinție. Încercând sa aflu mai multe, am văzut, de exemplu, că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături pentru susținerea candidaturii mele la Președinție. Tabelul a fost distribuit când Antena 3 a facut plimbarea de la Cotroceni. Cu o seară în urma, colonelul acoperit a facut o emisiune întreagă despre cum voi candida eu la Președintie, uitați-l pe infect". 

Oana Stancu propune o nouă PLIMBARE

Jurnalista Oana Stancu i-a spus lui Mihai Gâdea că nu ar fi fost rău să candideze la Președinție dacă tot reprezintă o sursă de teamă, subliniind că ar fi fost un președinte minunat. Mihai Gâdea a respins ideea. Oana Stancu i-a transmis că Antena 3 ar putea să mai organizeze o plimbare în jurul Palatului Cotroceni. 

La ordin?

"Mi se pare fabulos, ei au făcut niște materiale și ți-au făcut plângere ție pentru materialele lor. O astfel de abjecție nu poate rămâne fără răspuns", a comentat realizatorul "În gura presei", Mircea Badea, care se întreabă: "Mizeria asta o fi fost la ordin?". 

"Noi nu trebuie să-i uităm pe ăștia și trebuie să-i urmărim cum i-au urmărit evreii pe naziști", a adăugat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel