Mihai Gâdea: Colega noastră a fost zdrobită cu mașina de un taximetrist beat

Mihai Gâdea a povestit, duminică seară, la "Sinteza Zilei", că în cursul dimineții a primit un telefon care l-a cutremurat.

O colegă de-a sa de la Antena 3 a fost victima unui accident șocant. A fost zdrobită cu mașina de un taximetrist aflat sub influența băuturilor alcoolice.

"În cursul acestei dimineți, am primit un telefon care a căzut ca un trăsnet asupra mea. Una dintre colegele mele la care țin foarte mult – ne leagă o prietenie veche, este unul dintre îngerii mei din cască - s-a dus să-și ducă fetița, pe care o iubește foarte mult, la pictură. După ce a lăsat-o acolo, când a mers la mașină, un taximetrist beat a zdrobit-o cu mașina. Când am aflat aceste lucruri, vă dați seama prin ce stări am trecut.

Împreună cu câțiva colegi care s-au transformat într-o echipă uriașă de găsit soluții și de dat telefoane, am reușit să o ducem la spitalul Sfântul Pantelimon, acolo unde medicii au făcut totul ca să o salveze. Au fost lucruri complicate. Au rezultat fracturi multipli. A fost foarte complicat. Este la terapie intensivă în această seară. Dacă nu ar fi fost medici care să aibă grijă de colega noastră, în seara aceasta am fi avut un priveghi și nu o stare de așteptare și de rugăciune așa cum avem toți cei care lucrează la Antena 3", a spus Mihai Gâdea.

"Nu am să îi spun numele din motive de discreție", a mai zis Mihai Gâdea.

Jurnalistul i-a îndemnat pe telespectatori să-și îndrepte rugăciunile către colega sa.

VEZI ȘI: Liviu Dragnea: Familia mea este distrusă. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel