Mihaela Rădulescu, Monica Bîrlădeanu și Andreea Esca, desființate de Iulia Albu

Ca în fiecare joi, fashion editor-ul Iulia Albu a comentat pentru Wowbiz ținutele vedetelor din showbiz.

"Monica Birladeanu, aceasta actrita, fara facultate... Stiu exact despre ce vorbesc. Aceasta haina este imensa pentru ea, aceasti pantaloni sunt facuti sa fie purtati de anorexice sau de casnice. Pantofii ii fac un picior mare si sunt prost alesi. De unde aceasta obsesie de a purta palarie tot timpul? Exista un star in afara, care se numeste Kesha. Monica a realizat un pictorial acum 2 ani pentru o revista si o copiaza pe Kesha. Monica primeste in aceasta seara nota zero. Asta e efectul pe care il produce...zero", a spus fashion editorul.

Citește și: Premieră: Mihaela Rădulescu, obligată de judecători să nu mai posteze pe Facebook

"Mihaela Radulescu a venit la acest eveniment pe ploaie si si-a suflecat musamalele alea ca sa nu se murdareasca. Oare cand face baie isi scoate pe rand bratarile? Si-a atarnat un covoras pe post de bolero! Nu inteleg de ce si-a scos asa sanii la inaintare, creierul e mai sus! Mihaela Radulescu, Andreea Tonciu, Sanziana Buruiana, cam astea sunt vedetutele care poarta musama. Nu se califica pentru trofeul BAU, trebuie sa ai si niste calitati ca sa iei acest premiu, asadar Mihaela nu se califica pentru aceasta rubrica", a spus Iulia Albu.

"Andreea are de obicei aparitii decente. La Andreea Esca ma deranjeaza ceasul, pantofii cu toc si geanta. Andreea Esca e cea de-a doua persoana exclusa in aceasta seara", a spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel