Mihaela Rădulescu, detalii picante din relația cu Felix: Facem dragoste în engleză

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este extrem de fericită cu noua relație pe care o are cu Felix Baumgartner și dă detalii intime din pat.

"Cred că Felix știe despre mine ce a simțit și a văzut din prima clipă și ce am trăit în jumătatea asta de an de când suntem împreună. M-a cunoscut în România, unde a văzut sau a auzit și părerea altora, dar e un bărbat cu filtrele de gândire funcționale și foarte curate. Mereu încearcă ba câte o femeie, ba câte un ziarist să-i bage pe gât și pe mesaje informații ciudate și defăimătoare despre mine, dar râdem împreună de strădania lor, mai ales a femeilor „preocupate" de soarta lui. Presa de scandal nu i se pare nici lui vreun reper de judecată, a trăit și el, ca protagonist, destule povești îndoielnice în ziare, fiind o celebritate și are aceeași relaxare ca și mine pe această temă. Așadar, Felix nu-și iubește femeia citind ziare sau mesaje, ci ținând-o în brațe, luând-o de mână în lume, știi tu, ce fac doi oameni care se iubesc când nu-i interesează prea tare ce cred alții despre ei" a povestit Mihaela pentru revista Viva.

"Nu e chiar modelul de om care vorbește mult, în schimb este cel care arată foarte mult. La vorbit trebuie să mai lu­crez. (râde) Pentru mine e un model nou de bărbat. Cât despre complimente, gândește-te că la mine este prima relație în altă limbă, deci... Vorbim în engleză, iar eu fac pro­grese în germană, pentru că mi-am luat un profesor. Vorbesc destule limbi străine cât să comunic cam ori­unde și cu oricine, așa că-s încântată să descopăr și să învăț și limba germană. Facem și dragoste în engleză, știi?" a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel