Microsoft Office, gratuit pentru tablete şi PC-uri de mici dimensiuni

După ce a lansat ediţia Windows 8.1 with Bing, disponibilă gratuit producătorilor de tablete şi PC-uri de mici dimensiuni, gigantul american plusează cu o versiune Microsoft Office gratuită pentru dispozitive cu Windows 8, prevăzute cu ecran de 10.1˝ sau mai mic.

Prin decizia luată, Microsoft aduce Windows la egalitate cu platforme Android şi iOS, pentru care au fost lansate deja versiuni Office, având majoritatea funcţiilor de bază disponibile gratuit. Similar, versiunea Microsoft Office pentru Windows va necesita un abonament Office 365 doar dacă dorim să beneficiem şi de funcţiile avansate de editare a documentelor.

CITEȘTE ȘI: Windows 10, disponibil și pentru cei cu versiuni piratate

˝Pe baza cercetărilor noastre, am decis să clasificăm orice dispozitiv cu ecran de 10.1˝ sau mai puţin la categoria dispozitive mobile, în idea că probabil acesta este folosit în timpul deplasărilor, când nu avem acces la un PC de mărime normală, sau Mac. Aceste dispozitive probabil nu dispun de mouse şi tastatură, navigarea şi editarea documentelor fiind realizată exclusiv prin interfaţa touch˝, spunea vicepreşedintele Microsoft, Kirk Koenigsbauer, într-o postare pe blog. Altfel spus, achiziţionarea unei licenţe Office 365 doar pentru folosirea cu un dispozitiv secundar nu se justifică din moment ce, probabil, am plătit deja pentru folosirea sa pe PC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel