Microbuzul morții în Spania. Un român venea acasă să se căsătorească

Opt românii au murit în Spania în urma unui tragic accident. Un tir a intrat în microbuzul care-i aducea spre casă. Un moment fatal. Microbuzul s-a răsturnat și a luat foc. 

Unul dintre pasageri, un bărbat de 27 de ani, lucra în Spania ca șofer. El venea în România pentru a se căsători, potrivit România TV. Avea nunta programată la sfârșitul lunii august. 

Odată cu bărbatul a murit și o familie cu doi copii, care se întorcea din vacanță, dar și Adriana Damian, cumnata fostului ministru Valeriu Tabără şi mătuşa gimnastei Simona Amânar. Adriana lucra la o grădiniţă din Timişoara, iar concediul şi-l petrecea in fiecare an la fiica ei, în Spania. Acolo a mers şi acum, dar nu s-a mai întors.

Tragedia s-a produs pe o autostradă din apropiere de Alicante. Românii se îndreptau spre aeroportul din Valencia, de unde urmau să ia un avion spre ţară. 

Un al nouălea român, care nu a fost găsit la locul tragediei, existând bănuiala că se afla în acel microbuz, a fost găsit în viață, în țară. El nu plecase în Spania, deși avea bilet dus-întors. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel