Michael Schumacher. Un neurochirurg face dezvăluiri despre starea de sănătate

Michael Schumacher
Michael Schumacher

Michael Schumacher s-ar afla într-o stare foarte gravă de sănătate, potrivit unui neurochirurg, informaţiile nefiind confirmate de familia sau de agentul campionului  de Formula 1.

"Şansele de supravieţuire ale lui Michael Schumacher ţin de un miracol", declară un neurochirurg pentru presa germană, care nu-i dezvăluie identitatea. Starea pilotului s-ar fi deteriorat, dar nimeni nu confirmă informaţiile, iar vila pilotului din Elveţia este mai bine păzită ca Area 51 după ce un jurnalist deghizat în preot a încercat să afle secretul lui Schumacher.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a dezvăluit că fostul campion mondial de Formula 1 avea dorinţa secretă de a dispărea din viaţa publică, lucru pe care i l-a mărturisit într-o discuţie lungă purtată înainte de accidentul de schi petrecut pe 29 decembrie 2013.

Într-un dialog cu 90 de jurnalişti, purtat la o întâlnire în Elveţia, Kehm a declarat: „În general, media nu a scris despre viaţa privată a lui Michael şi a soţiei, Corinna. Odată, într-o discuţie îndelungată, Michael mi-a spus:„Nu trebuie să mă mai suni la anul. Dispar. Cred că era visul lui secret de a fi capabil să dispară într-o bună zi. De aceea, am acum grijă de dorinţa lui şi nu las lucruri să apară în presă".

[citeste si]

La 27 de luni de la accidentul suferit pe o pârtie din Alpii Francezi, în urma căruia a suferit traume craniene severe, informaţiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher sunt extrem de rare şi de lipsite de detalii.

Michael Schumacher se află la recuperare la locuinţa sa din Elveţia, după ce a suferit un grav accident de schi, în decembrie 2013.

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Willi Weber (74 de ani), face acum un apel la familia fostului pilot şi în special sa soţia sa, Corinna, să trateze cu mai multă transparenţă situaţia în care se află multiplul campion din Formula 1. Weber cere "adevărul" despre Schumi, după ultimele zvonuri care anunţă că starea acestuia s-a înrăutăţit. "Cred că fanii lui Michael ar fi fericiţi dacă ar afla adevărul despre condiţia în care se află. Asta i-ar ajuta şi pe oamenii cu care Michael a lucrat atâţia ani să se împace mai uşor cu situaţia", spune Weber, care în trecut o acuza pe Corinna că i-a interzis să se vadă cu omul pe care l-a ajutat să devină un fenomen în lumea automobilismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel