MICHAEL SCHUMACHER nu mai e în comă, dar recuperarea ar putea dura 3 ani

Medicul Jean-Francois Payen, care l-a tratat pe Michael Schumacher după accidentul de schi, a oferit ultimele detalii despre starea fostului pilot.

Jean-Francois Payen a anunțat că multiplul campion mondial de Formula 1 a făcut progrese, însă recuperarea sa ar mai putea dura câțiva ani.

"Am observat unele progrese, însă mai are nevoie de timp. Fiind la el acasă, Michael Schumacher se află în condiții foarte favorabile, care să-i faciliteze recuperarea. Nu se mai află în comă, însă trebuie să avem răbdare. Suntem pe o scară care va dura între unu și trei ani", a spus medicul, citat de Agerpres.

Jean-Francois Payen, șeful serviciului de anestezie-reanimare al Spitalului universitar din Grenoble, s-a ocupat timp de cinci luni și jumătate de Michael Schumacher, după accidentul suferit de acesta pe pârtia de schi din stațiunea Meribel, în Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013.

Chiar dacă fostul pilot de 45 ani a revenit între timp la locuința sa din Gland (Elveția), după o trecere pe la clinica din Lausanne, profesorul de medicină din Franța continuă să-l viziteze pe septuplul campion mondial.

Vezi și: MICHAEL SCHUMACHER. Familia a chemat poliția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel