Michael Schumacher, de nerecunoscut după două luni de comă

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher continuă să fie critică, după mai bine de două luni de la accidentul de schi. Fostul campion de Formula I a slăbit 20 de kilograme,  ajungând  de la 75 de kilograme la 55. Un specialist din Elveția au declarat pentru Gazzetta dello Sport că nu mai există nicio șansă ca Schumacher să își mai revină 100%.

"Probabilitatea unei vindecări complete a lui Michael Schumacher scade de la o zi la alta", a declarat pentru Sonntagsblick medicul șef al spitalului din orașul elvețian Basel, specialist în reeducare. "Cu siguranță, nu-l vom mai putea vedea pe acel Schumacher rapid, zâmbitor și celebru pe care-l știam", a afirmat un specialist în tratamentul comelor, Mark Mader. "Cu cât ține mai mult coma, cu atât creierul are șanse mai mici să-și recupereze toate facultățile. Dacă Schumacher se va trezi, sunt de temut leziuni cerebrale grave, care sunt susceptibile să fie ireversibile", a continuat Mader.

De asemenea, cei de la Irish Independent notează declarația unei surse din anturajul pilotului: "Doar un miracol îl mai poate salva pe Michael. Familia a fost anunțată de medici deja despre asta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel