Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, divorț de 300 milioane de dolari

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones s-au împăcat anul trecut, dar, în ciuda eforturilor, nu au reușit să își salveze căsnicia.

Împăcarea dintre celebrul actor şi frumoasa lui soţie pare că a „expirat”. Revista americană „National Enquirer” susţine că, deşi au făcut eforturi mari să îşi salveze mariajul de 14 ani, totul a fost în zadar, iar certurile uriaşe dintre Michael şi Catherine s-au înteţit.

Prieteni apropiaţi ai cuplului au declarat că Michael Douglas nu mai face faţă geloziei exagerate a actriţei, urmând ca în curând să anunţe oficial despărţirea.

Mai mult, între cei doi va începe o bătălie uriaşă pe averea de 300.000.000 de dolari şi pe custodia celor doi copii, acesta anunţându-se a fi unul dintre cele mai scumpe divorţuri de la Hollywood.

Citește și: MICHAEL DOUGLAS, de nerecunoscut

Catherine şi Michael s-au căsătorit în 2000, iar problemele lor au început din 2010, când actorul a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

Motivul răcirii relației

Tratamentul dur la care a fost supus a marcat cea mai dură perioadă din viaţa starului. La scurtă vreme, şi actriţa a ajuns a întrun centru specializat pentru tratarea sindromului bipolar, boală care se manifestă prin schimbări bruşte de dispoziţie şi comportament haotic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel