MIAMI 2015: Maria Șarapova, eliminată în turul II de Daria Gavrilova - VIDEO

Maria Șarapova, numărul doi mondial, a părăsit turnelui de la Miami în turul al doilea după ce a fost învinsă de compatrioata sa, Daria Gavrilova, scor 7-6 (4), 6-3. Gavrilova a bifat joi prima victorie în fața unei jucătoare din top 10 WTA.

Daria Gavrilova, care a devenit în urmă cu doar câteva zile una din primele 100 de jucătoare ale lumii, nu mai învinsese până joi nicio jucătoare clasată mai sus de locul 35.

Gavrilova i-a creat probleme încă de la început Mariei Șarapova, cap de serie numărul trei, cu mobilitatea sa deosebită și loviturile variate care au provocat numeroase erori neforțate ale megastarului rus.

IRINA BEGU - Agnieszka Radwanska, în TURUL 3 de la MIAMI 2015, după victoria cu Tereza Smitkova

"Sigur că este o surpriză. Este prima rundă. Era de așteptat să câștig. Dar de aceea jucăm meciurile - este nevoie să mergi pe teren și să câștigi, chiar dacă ești favorit. Astăzi nu am făcut asta", a declarat Șarapova, potrivit wtatennis.com.

"Am visat s-o bat pe Șarapova de când aveam 12 ani, când am privit-o câștigând Wimbledonul", a spus și Gavrilova.

"Am jucat cu Angelique Kerber de două ori în acest an și cu Simona Halep în urmă cu doar două săptămâni și am fost aproape să le înving. Așa că m-am gândit 'ok, poți s-o faci. Probabil că ai ajuns la acest nivel' ", a mai declarat Gavrilova.

Organizatorii turneului de la Miami au anunțat joi seară că românca Simona Halep va juca vineri, de la ora 17:00 (ora României) meciul de debut în competiția de categorie Premier Mandatory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel