METEO. Prognoza pe următoarele zile

Codul galben de ploi rămâne în vigoare și pentru ziua de miercuri, astfel că în sud, est şi la munte ploile se vor semnala pe arii extinse. Cantităţi importante, peste 20-25 l/mp, vor cădea în Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

Pe crestele montane precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar vântul suflă cu putere în continuare. Va fi mai rece decât ar fi normal, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 22 de grade.

Vreme rece şi în Bucureşti, cel mult 14 grade la amiază, ploi şi vânt cu intensificări.

Joi, vremea se încălzeşte, mai ales în în regiunile extracarpatice, astfel că maximele trec de 15 grade în toată ţara şi ajung la 22 de grade la Arad şi Timişoara, poate chiar 23 de grade în Câmpia de Vest.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare si local ploi în sud, centru, est şi în Meridionali şi Orientali. Vântul va avea intensificări în special în Moldova, Dobrogea si la munte, unde vor depăşi la rafală 50...55 km/h.

Şi în Bucureşti aspectul vremii se schimbă. Cerul va fi variabil, trecător va ploua slab, iar la amiază ajungem la 19-20 de grade. Vântul continuă să sufle tare.

Vineri, tot temperaturi normale pentru această dată, între 15 şi 22-23 de grade. Va ploua, izolat, mai ales după-amiaza în regiunile intracarpatice, şi local şi temporar în rest. Vântul va avea unele intensificări în est, nord şi centru.

În Capitală, avem parte şi de soare şi de ploi, dar la amiază mercurul din termometre urcă până la 21 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel