Mesajul tinerilor care au devenit monarhiști după discursul Regelui din Parlament

Cătălin Mihai, președinte Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei (A.N.R.M), a transmis un mesaj emoționant de Ziua Regelui Mihai, mesaj pe care îl redăm în rândurile de mai jos.


Majestăţii Sale
Regelui Mihai I al României

Sire,

Gândurile noastre se îndreaptă astăzi cu speranță, emoție și bucurie către Regele României care a avut soarta cea mai potrivnică din istoria ei, dar care mereu a oferit ca răspuns propriul sacrificiu și demnitatea personală.

Majestatea Voastră a străbătut cu hotărâre, răbdare și curaj cele mai întunecate perioade ale secolului al XX-lea, de la dictaturi personale la regimuri totalitare, ca cel comunist care a marcat profund neamul românesc, oprindu-l din parcursul firesc pentru aproape o jumătate de veac.

Puțini au fost cei care au putut să înțeleagă și să respecte tăcerea Majestății Voastre, când foarte mulți se așteptau să vorbiți.

Puțini au fost cei care au stat alături de Majestatea Voastră când țara și Coroana erau în pericol, când mulți au ales să se îngrijească doar de ei.

Puțini au fost cei care au ales să Vă urmeze, atunci când de la răsărit venea întunericul, iar de la apus nepăsarea și tăcerea sinonime cu cinismul intereselor înguste.

Noi, membrii și simpatizanții Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, foarte mulți tineri, deșteptați mai ales de discursul Majestății Voastre din Parlamentul României de acum 5 ani, și însuflețiți de modelul permanent oferit de Familia Regală a României, am ales de câțiva ani să oferim prietenilor, cunoștințelor și rudelor noastre exemplul moral și istoric pe care Îl întruchipați. Indiferent de cât de mulți sau puțini vom fi, considerăm că acesta este darul cel mai de preț pe care îl avem și îl putem oferi în continuare.

Credem că astăzi, 25 octombrie 2016, când Majestatea Voastră împlinește frumoasa vârsta de 95 ani, România este mai bogată.

[citeste si]

Alături de Regina Ana, care V-a fost alături preț de 68 ani, Majestatea Voastră oferă astăzi românilor cel mai bun exemplu pentru slujirea țării și iubirea semenilor!

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă aibă în pază, iar nouă să ne dea putere și înțelepciune pentru a ne duce mai departe misiunea asumată!

La mulţi ani, Majestate!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Trăiască Regele în pace şi onor!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel