Mesajul lui Ioan Ghișe: E foarte GREU. Îi rog să mă ajute

Ioan Ghișe
Ioan Ghișe

Vineri, 1 august 2014, ora 12.00, în Sala de presă a Senatului, va avea loc o conferinţă de presă, susţinută de senatorul independent Ioan Ghişe.

Candidat independent la preşedinţia României, senatorul Ioan Ghişe va lansa, cu această ocazie, "Programul politic pentru români şi România".

Cu acest prilej, Ioan Ghișe a fost întrebat de ziarul DC News dacă este greu pentru un independent să candideze la alegerile prezidențiale: "Da, este foarte greu. Eu am un mesaj pentru românii care vor să mă susțină: Îi rog să mă ajute cu strângerea de semnături. Pentru mai multe detalii, îi rog să se uite pe blogul și pe site-ul meu".

Pentru a intra în posesia formularului cu „LISTA SUSŢINĂTORILOR" şi a instrucţiunilor pentru completarea listelor, aveţi la dispoziţie următoarele variante:

1. Să trimiteţi un mesaj la una dintre următoarele adrese de e-mail: [email protected] sau [email protected] . De la aceste adrese de e-mail, veţi primi formularul cu „LISTA SUSŢINĂTORILOR" şi explicaţiile necesare pentru completarea şi semnarea listelor, precum și motivația acestei candidaturi.

2. Să accesaţi pagina de Facebook cu denumirea, „IOAN GHIŞE, candidat INDEPENDENT pentru funcţia de Preşedinte al României".

Pagina de Facebook o găsiţi la link-ul https://www.facebook.com/Ioan.Ghise.Presedinte. La această pagină, daţi click pe poza de copertă (conţine formularul cu „LISTA SUSŢINĂTORILOR") şi urmaţi explicaţiile pe care le găsiţi postate la descrierea pozei.

3. Accesaţi acest link, unde găsiţi formularul cu „LISTA SUSŢINĂTORILOR" în format electronic: Lista cu semnaturi_GHISE presedinte

După ce veţi accesa link-ul şi veţi găsi formularul cu „LISTA SUSŢINĂTORILOR", veţi apăsa pe „DESCĂRCARE" (în partea dreaptă a listei, sus) şi fişierul va fi salvat în folder-ul (directorul) „Downloads" din folder-ul (directorul) „My documents", de unde îl veţi putea printa în mai multe exemplare.

4. Pe blogul personal al Senatorului, IOAN GHIŞE, pe care îl găsiți la link-ul http://ioanghisepnl.wordpress.com

Daţi click pe butonul LISTA SUSȚINĂTORILOR și apoi pe link-ul Lista cu semnături_GHIȘE președinte. Fișierul PDF care vă apare acolo poate fi listat sau salvat oriunde pe calculator, în vederea listării ulterioare.

În mod similar, dând click pe butoanele PROCEDURA DE COMPLETARE A LISTELOR DE SEMNĂTURI și DE CE CANDIDEAZĂ SENATORUL INDEPENDENT, IOAN GHIȘE, LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI ? o să găsiți link-urile cu fișierele corespunzătoare.

6. Cine nu are acces la Internet, se poate prezenta în orice locaţie ce deţine un copiator tip Xerox şi să sune la numerele de telefoane menționate mai jos şi va primi îndrumări cu privire la modalitatea de comunicare a formularului cu lista pentru semnături. Mai multe detalii AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel