MESAJUL DE ADIO al lui ILIE VONICA. Cum își motivează gestul

Proprietarul Grupului Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis, conform unor surse judiciare, care au dezvăluit că acesta a lăsat în locuinţa sa din municipiul Sibiu o scrisoare de cinci pagini în care îşi explică gestul. 

Ilie Vonica a explicat, în scrisoarea lăsată în locuinţa sa, că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa. Totodată, el i-a cerut iertare soţiei şi i-a solicitat să aibă grijă de fiica lor, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Vezi și: Cine a fost ILIE VONICA, sibianul care s-a sinucis marți. Care a fost legătura între el și Călin Popescu Tăriceanu

Documentul, pentru care familia lui Vonica insistă să nu fie făcut public, este adresat soţiei, căreia acesta i-a scris că nu poate trăi "singur", ştiind că ea este "acolo", adică în arest.

Conform sursei citate, omul de afaceri i-a cerut iertare soţiei, atât pentru gestul pe care l-a făcut, cât şi pentru că nu a rezistat problemei pe care o avea familia sa. În scrisoare, Vonica i-ar mai fi spus soţiei că a iubit-o foarte mult şi că, ştiind că este mult mai puternică decât el, o roagă să aibă grijă de tot, în special de fiica pe care o aveau împreună.

Aceleaşi surse au dezvăluit că, din discuţiile avute cu apropiaţii familiei Vonica, a reieșit că omul de afaceri a refuzat să mănânce de când soţia sa a fost arestată, iar marţi, înainte de a se arunca în gol de pe o teresă a imobilului în care locuia, el a fumat foarte mult.

Scrisoarea de adio lăsată de Ilie Vonica se află în prezent la poliţiştii Secţiei 1 Sibiu, care realizează ancheta sub coordonarea unui procuror.

Citește și: ILIE VONICA, implicat în dosarul reţetelor false, a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel