Mesaj fabulos al unei prezentatoare TV, jignită în mod repetat

O cunoscută prezentatoare meteo din Philadephia, Katie Fehlinger, însărcinată în 35 de săptămâni cu gemeni, a transmis recent un mesaj genial adresat în principal celor care au jignit-o în ultima perioadă.

Katie Fehlinger a continuat să prezinte știrile despre vreme în fiecare dimineață, deși mai are doar câteva săptămâni până va aduce pe lume gemeni. 

De-a lungul sarcinii, corpul ei a suferit modificări, iar burtica de gravidă a crescut vizibil, așa cum se întâmplă într-o asemenea situație. Însă mulți dintre telespectatori au început să o jignească pe rețelele de socializare. Viitoarea mămică le-a ignorat până când i s-a spus că arată ca "un cârnat care stă se explodeze", relatează baby.unica.ro.

Deși nu a răspuns comentariului lipsit de orice urmă de bun simț, a suferit din cauza lui. Cum mesajele de genul acestuia au continuat, Katie Fehlinger a răbufnit, mai ales că a simțit că jignirile aduse ei, erau de fapt jigniri aduse tuturor femeilor gravide.

"Desigur, toată lumea are dreptul să-și exprime opinia, dar nu într-o astfel de manieră. Asemenea comentarii lipsite de bun simț nu mă vor face niciodată să-mi doresc să schimb ceva în ceea ce mă privește. Aici este vorba despre cu totul altceva. Aceste obrăznicii sunt adresate unei femei însărcinate", este o parte a mesajului transmis pe Facebook de prezentatoarea TV. 

Katie Fehlinger le transmite viitoarelor mămici că chiar dacă trec prin cele "cele mai supărătoare și lipsite de strălucire momente" pe perioada sarcinii, picioarele umflate, vergeturile, grețurile, kilogramele în plus și cearcănele sunt simbolurile maternității, iar aici este vorba mai mult decât "banala estitică".

Pe de altă parte, Katie Fehlinger are un mesaj acid pentru cei care consideră că o femeie însărcinată oferă o imagine "dezgustătoare": "gândiți-vă că o femeie a trecut prin toate astea ca să vă aducă pe lume. Până atunci însă, hai să ne amintim vorbele mamelor noastre- dacă nu ai nimic drăguț de spus, mai bine nu spune nimic", își încheie postarea Katie Fehlinger, pentru care a fost recompensată cu aproape 100.000 de like-uri și mii de share-uri.

Citește AICI întreaga postare


 

A message for the haters...Hey guys! Once more, I have to get something off my chest. So, the nature of my job makes...

Posted by Katie Fehlinger on Wednesday, 19 August 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel