Mesaj clar pentru politicieni, legat de fundația lui Victor Ponta

Fundația pe care fostul premier Victor Ponta urmează să o lanseze în perioada următoare, dacă decizia instanței va fi una favorabilă, nu se va implica "în mod categoric" în politică, au declarat pentru Agerpres surse politice.

"În mod categoric fundația nu va avea nicio legătură cu politica, nu va participa la conferințe să facă evaluarea clasei politice, evaluarea Parlamentului, sau să discute despre ce legi trebuie date în România. Deja Victor Ponta a fost la o conferință în China. (...) Pe modelul acela va lucra această fundație. Acolo au venit oameni de la mai multe fundații din lume și au discutat pe mai multe teme", au precizat sursele citate, referindu-se la Conferința organizată la Beijing cu ocazia lansării "China — Central and Eastern European Countries Think Tank Network".

Citește și: Liviu Dragnea vrea să-l excludă pe Victor Ponta din PSD. Ce spune Chirieac

Actele au fost deja depuse la Judecătoria Sectorului 5, iar instanța decide pe 14 ianuarie dacă fundația poate deveni funcțională. Lansarea oficială a fundației va avea loc după decizia instanței.

Președintele fundației va fi Victor Ponta, iar vicepreședinți, cei doi foști miniștri din Executivul pe care l-a condus până anul trecut: Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin.

În afară de președinte și cei doi vicepreședinți fundația va fi condusă de un board din care vor face parte alți câțiva foști miniștri din Guvernul Ponta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel