Merkel este de vină pentru Brexit. Urmează GEXIT

Angela Merkel este acuzată în propria țară pentru rezultatele votului la referendumul din Marea Britanie. Vicepreședintele unui partid important din Germania anunță că va lansa o campanie similară, pentru ieșirea Germaniei din UE. Un Gexit se impune dacă Uniunea Europeană devine o simplă asociere economică, susține Alexander Gauland, vicepreședinte AfD (partidul Alternativa pentru Germania), potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Gualand susține că modul în care Angela Merkel a gestionat criza migranților, în special mesajele transmise în toamna anului 2015, a înclinat balanța în Marea Britanie. Valul de imigranți generat de Merkel i-a speriat pe britanici, a spus Gauland, care regretă ieșirea britanicilor din UE. Anglia a acționat pragmatic, în favoarea reformării UE, plecarea britanicilor fiind o pierdere pentru Uniune, a spus Gauland.

Și liderul AfD din Thuringia , Björn Höcke, a cerut un referendum în Germania. Cred că majoritatea nemților dorește să scape de sclavia europeană, a spus Höcke.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel