MEP Awards 2015. Viorica Dăncilă, nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar la categoria Agricultură

Numele unui europarlamentar român figurează pe lista scurtă pentru "MEP Awards 2015", fiind nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar la categoria Agricultură, potrivit Agerpres.

Viorica Dăncilă, lidera delegației PSD din Parlamentul European și vicepreședintă a Comisiei pentru Agricultură din forul european legislativ, a fost nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar la categoria Agricultură.

"Sunt onorată de această nominalizare a mea. Nu o privesc doar ca pe o recunoaștere a activităților de la Bruxelles în domeniul agriculturii, ci și ca pe un imbold pentru a mă concentra în continuare pe această temă. Pentru România, domeniul agriculturii este deosebit de important, ca unul dintre motoarele principale de creștere economică, și cred că avem nevoie de cât mai mulți oameni în Parlamentul European care să lucreze pentru drepturile agriculturilor și ale consumatorilor din țara noastră", a declarat Viorica Dăncilă.

Potrivit site-ului oficial al premiilor intitulate "MEP Awards", care sunt acordate anual de publicația europeană The Parliament Magazine, premiul pentru Agricultură "apreciază activitatea unui deputat în Parlamentul European care s-a implicat intens în politica de agricultură sau în domeniul pescuitului, care a promovat și apărat interesele agricultorilor și ale consumatorilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel