Meciul secolului. Pacquiao: „Am crezut că am câștigat lupta”. Mayweather, huiduit de public

Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe Manny Pacquiao în confruntarea catalogată de fanii boxului drept meciul secolului. 

Manny Pacquiao, care s-a aflat în ofensivă pe aproape tot parcursul meciului, a declarat imediat după anunțarea deciziei că nu a grăbit ritmul spre sfârșitul luptei deoarece a crezut că este în avantaj. "Am crezut că am câștigat lupta", a spus filipinezul.

Citește și: Freddie Roach, antrenorul lui Manny Pacquiao: Floyd Mayweather a fost forțat să boxeze în ”meciul secolului”

Mayweather a acordat și el un scurt interviu în ring, dar declarațiile sale au putut fi cu greu auzite din cauza huiduielilor, scrie The Guardian.

"Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru victorie. Am înţeles acum de ce Manny Pacquiao este în fruntea boxului. Sunt un boxer calculat. Pacquiao este foarte bun. Toate celelalte 47 de lupte pe care le-am avut până la această partidă au jucat un rol important în cariera mea. A meritat să aştept şase ani pentru această victorie. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor. O să lupt din nou în septembrie", a spus americanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel