Mazăre le ține partea lui Hrebenciuc și Șova

Foto: gazetadenavodari.ro
Foto: gazetadenavodari.ro

Liderul PSD Radu Mazăre nu-i pune la zid pe Viorel Hrebenciuc și Dan Șova pentru că discutau despre succesiunea în PSD, spunând că așa se fac negocierile în politică.

“În cealaltă privinţă, şi anume acuzaţia adusă lui Hrebenciuc şi lui Şova că au discutat pentru o lege şi că asta ar fi fost în folosul altora şi că se numeşte trafic de influenţă, mi se pare o chestiune foarte gravă nu ceea ce au făcut cei doi, ci modul de a privi lucrurile. La mine, ca primar, vin oameni cu fel de fel de probleme, de la unul care vrea să construiască în loc de P+1 un P+3 şi dacă eu iniţiez un PUZ, îi dau o autorizaţie să facă P+3, omul ăla a obţinut un folos. Toţi care vin la mine la Primărie vor ceva pentru ei sau pentru firmele lor, obţin implicit un folos, dacă îi fac o parcare în faţa hotelului sau în faţa blocului obţine un folos, îi dau un etaj în plus, obţine un folos. E foarte riscantă interpretarea asta şi aţi văzut că mă feresc, aţi văzut că nu mai iniţiez hotărâri de Consiliu, nu mai fac nimic, dar nu poate să meargă ţara aşa”, a susţinut Radu Mazăre.

Hrebenciuc îi răspunde lui Ghiță. Reacție fermă a lui Ponta


"Mare noroc pentru unii este ca prostia nu e infracţiune în Romania, ăsta e marele noroc", a declarat Liviu Dragnea, înainte de o şedinţă de urgență în PSD, convocată supă apariţia în presă a stenogramelor discuţiei Hrebenciuc-Şova.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a reacționat printr-o ironie caustică la stenogramele convorbilor Viorel Hrebenciuc-Dan Șova, potrivit cărora cei doi lideri PSD făceau eforturi pentru ca Dragnea să nu preia șefia partidului. 

Potrivit stenogramelor DNA, Viorel Hrebenciuc și Dan Șova încercau să evite scenariul în care Dragnea devine președintele PSD după plecarea la Cotroceni a lui Ponta, veteraniul pesedist promițându-i fostului ministru al Transporturilor că el va reuși să se impună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel