Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: A repurtat o mare victorie DNA cu un bolnav de cancer

Radu Mazăre, primarul Constanței, a atacat dur, joi dimineața, Direcția Națională Anticorupție în cazul lui Nicușor Constantinescu.

Întrebat, joi, la sediul central al PSD, unde a venit pentru analiza rezultatelor obţinute de PSD Constanţa la primul tur al prezidenţialelor, dacă a vorbit cu Nicușor Constantinescu, Mazăre a precizat: "Nu, nu am vorbit, am vorbit doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis şi vouă, că cică revine astăzi în ţară. A repurtat o mare victorie DNA şi Justiţia românească cu un om bolnav de cancer".

"Americanii au spus că trebuia să stea să se trateze, procurorii şi Justiţia română au spus că nu contează", a adăugat Mazăre.

El a spus că nu a vorbit cu Nicuşor Constantinescu cât timp a fost acesta în Turcia. "V-am zis dintotdeauna că tremură carnea pe el să vină în România. A plecat să facă radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici. Nu mai face radioterapie, sper că toată lumea e fericită. Tot ce ştiu e că nu a apucat să facă radioterapia respectivă şi ştiu ce ştiţi şi voi că justiţia din SUA a spus că e bolnav şi trebuie să se trateze", a spus Mazăre.

Citește și: NICUȘOR CONSTANTINESCU REVINE ÎN ROMÂNIA

El a arătat că Nicuşor Constantinescu i-a transmis un mesaj în care i-a spus că revine de bun-voie în ţară. "De fapt numai în pielea lui să nu fii, om bolnav de cancer, operat, acuzat în două dosare, într-unul că nu a plătit un telefon de 3.000 de lei şi în altul că nu a lăsat un control să se desfăşoare, şi să fii hingherit şi fugărit jumătate de an în loc să stai liniştit ca să te tratezi de boala pe care o ai", a mai spus Mazăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel