EXCLUSIV  Măsuri RADICALE. Ciolacu, lider PSD: Vreau să înțeleagă toată lumea

De când a venit Constantin Toma la Primăria Buzău au urmat măsuri de schimbare la cele mai importante instituții din oraș.

Deputatul Marcel Ciolacu, președinte PSD, a spus, contactat de DC News, că administrația buzoiană trebuie să intre în normalitate și legalitate. Iar consilierii locali și primarul, aleși de către cetățeni, trebuie să dezvolte orașul.

"Este vorba de intrarea în legalitate și normalitate. Am avut o discuție cu domnul Constantin Toma și i-am spus: 'ai toată susținerea mea pentru toate măsurile pe care le iei atât timp cât ele urmăresc intrarea în normalitate și legalitate'. Și o spun public clar: nu eu numesc oameni, ci primarul. Îmi voi respeca promisiunea: administrația e una, politica e alta. Și vreau să înțeleagă toată lumea: chiar dacă vor exista costuri politice ale măsurilor administrative pe care Toma le ia, îl voi susține în continuare. Pentru că știu că aceste măsuri vor conduce la dezvoltarea infrastructurii în oraș, noi locuri de muncă și un oraș mai curat", a spus deputatul Marcel Ciolacu într-un interviu acordat pentru DC News.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Situație economică de coșmar. Marcel Ciolacu: Mi-e greu să cred acest lucru


EXCLUSIV Victorie ISTORICĂ în PSD. Deputatul Marcel Ciolacu, interviu: Câştigătorul ia totul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel