MASTERCHEF, scrisoare deschisă. "În atenția producătorilor Masterchef"

Bloggerul Cristian China Birta a redactat o "scrisoare deschisă" producătorilor Masterchef.

VEZI ȘI: Lovitura care îl poate îngenunchia pe Iohannis. CERERE ANI

În cele scrise, bloggerul a făcut referire la Andrei, un concurent de la emisiunea culinară care spunea despre el că este poet. Versurile sale vorbesc şi despre mâncare, după cum a exemplificat: „Printre fructele de goji, noi ne-am întâlnit/Tu te-ai dat cu ojă/Eu m-am ofilit". După alte câteva catrene, chefii au putut să şi guste din prăjitura lui Andrei. Deşi l-au apreciat pe tânăr, au concluzionat că s-a născut poet, dar nu bucătar. 

Iată scrisoarea lui Cristian China Birta:


Stimaţi producători,

Deşi au trecut câteva zile de când aţi difuzat primul episod din noul Masterchef, abia acum am reuşit să îmi strâng puterile să vă scriu această – hai să îi zicem aşa – scrisoare deschisă. Pentru că, jur, am avut nevoie de acest răstimp pentru a digera cu adevărat cutremurătoarele versuri pe care le-am auzit în emisiune. Motivul pentru care, de altfel, scriu aceste rânduri.

.....

Acestea fiind spuse, revin la motivul pentru care vă scriu: vă rog frumos să îmi spuneţi cum îl cheamă pe tânărul care nu a primit şorţul, dar care m-a lovit definitiv şi irefutabil cu devastatoarele versuri de mai jos. Căci vreau să îi cumpăr cartea de poezii (aşa a zis, că a scos o carte). Nu de alta, dar de unde a venit creaţia de mai jos trebuie să vină şi altele. Iar eu, fire ntelectuală, necesit astfel de inervări spiritualo-livreşti.

Reproduc poezia pe care am auzit-o, cu speranţa că 1. o să fi cât mai exact în reproducere 2. o să îmi spuneţi cum îl cheamă pe junele poet.

Printre florile de goji,
Noi ne-am întâlnit.
Tu te-ai dat cu ojă
Şi eu m-am ofilit.

Vă mulţumesc.

Scrisoarea integrală poate fi citită aici: Cristianchinabirta.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel